BLI MED OG DANS MED OSS :)

Dans Med Oss er en av få frivillig baserte danseklubber (idrettslag) i Trondheim. Dette betyr at vi i motsetning til de mange komersielle aktørene, fører klubbens overskudd tilbake til våre medlemmer i form av bl.a. gratis dansekvelder, rimelige inngangsbilletter på dansefester/nyttårsball og billigere dansekurs i f.eks Swing & Bugg.

Når du velger å gå kurs eller delta på våre arrangment, er du med å støtter grunnprinsippet i norsk idrett som sier: ”Organisasjonens arbeid skal preges av frivillighet, demokrati, lojalitet og likeverd. All idrettslig aktivitet skal bygge på grunnverdier som idrettsglede, felleskap, helse og ærlighet.”

Klubben er et supert møtested for danseglade mennesker i alle aldre. Klubben arrangerer bl.a. kurs i Swing & Bugg, samt HipHop for barn & ungdom fra 6-14 år. Vi arrangerer også Sosialdans/dansekveld (swing/bugg/boogie woogie), dansefester, treninger og andre danserelaterte aktiviteter! Hos oss er alle velkommen uansett alder og bakgrunn :)

Klubben ble formelt stiftet den 4.8.2005 og er registrert i enhetsregisteret med org.nr: 988 518 808, og er et idrettslag tilsluttet Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komite, samt i Norges Danseforbund.

Vi sees på dansegulvet :)


KURS OG ARRANGEMENT
Det blir med jevne mellomrom arrangert kurs i forskjellige danseformer på ulikt nivå! Klubben arrangerer faste kurs i Swing (folkeswing) samt i swingformen Bugg (Svensk Swingform), og Hip Hop for barn og ungdom. For kursbeskrivelse, videoer av dansene, priser etc. se "kurs" i fanemenyen.

Dans Med Oss kan også tilby diverse kurs og danseoppvisninger for lag og bedrifter, samt privat undervisning i bl.a brudevals.

KLUBBLOKALE
Danseklubben har egne klubblokaler i Ingvald Ystgaards v.7B. Dansesalen har lydanlegg, parkettgulv og en speilvegg på 8 meter. I tilknytning til lokalene har vi eget garderobeområde med toaletter, samt en kjøkkenkrok.

Lokalet kan leies til dansetreninger av klubbens medlemmer. Vi tilbyr også korttidsleie til andre danseklubber og idrettslag med behov for lokaler til f.eks. helgekurs. Lokalet leies ikke ut til fester.


KONKURRANSEDANS/TRENINGER
Klubben har en egen konkurranse/treningsgruppe der endel av klubbens medlemmer trener aktivt. Det er ingen krav om å delta i konkurranser for å være med. Treningene foregår parvis med egen partner. Er dette noe for deg? Ta kontakt her eller på tlf: 948 80 644.


MEDLEMSKAP
Det er anledning til å tegne medlemskap i klubben for alle som ønsker det.
Som medlem får man bl.a:
- GRATIS dansekvelder hver søndag!
- Redusert pris på kurs, dansekvelder og andre aktiviteter klubben arrangerer (fester, nyttårsball, turer m.m. f.eks kr 100,-i rabatt på kurs)
- Halv pris på ett Nybegynnerkurs i Swing / Nybegynnerkurs Bugg innenfor et år, hvis du tar kurset en gang til.(Gjelder ikke temakurs, helgekurs eller kurs med eksterne instruktører).
- Mulighet for gratis dansetrening (egentrening) m/egen partner tirsdager & onsdager.
- Gir stemmerett på årsmøte.

Alle er selvfølgelig velkomne hos oss, med eller uten medlemskap. Vi ønsker alle velkommen til et trygt, inkluderende og trivelig miljø med bred alderssammensetning.

klikk her for lese mer om våre medlemstyper (åpnes i ny fane)

Klikk her for å komme til innmeldingsskjema


PRAKTISK INFORMASJON
Innbetalinger for kurs eller andre klubbaktiviteter kan gjøres kontant ved oppmøte (dersom ikke annen beskjed er gitt) eller til kontonr: 0539 39 12229. Husk å merke betalingen med hvem og hva betalingen gjelder. Vi setter stor pris på at du tar med betalingskvittering ved oppmøte dersom du har betalt til konto.

Betaling av klubbmedlemskap skal alltid skje ved å betale utsendt faktura og med bruk av KID nummer oppgitt på faktura!

Lurer du på noe? ønsker du å melde deg inn i klubben eller melde deg på dansekurs? Da kan du kontakte oss ved å fylle ut skjemaet du kommer til ved å "klikke her". For henvendelser vedrørende innmelding i klubben og påmelding til kurs må du huske å oppgi telefonnummer, navn og adresse.


KLUBBLOKALET VÅRT


Klubben har eget klubblokale i Ingvald Ystgaards v.7B (se kart under). Her foregår det meste av vår treningsaktivitet. Lokalet kan leies ut til andre danseklubber, forbund, etc. som har behov for gode treningslokaler til helgekurs etc.(Vi leier ikke ut til fester/privatpersoner). For leiepriser og booking av tid, ta kontakt på post@dansmedoss.noBOOKINGKALENDER


STYRET I DANS MED OSS:
Styret i klubben velges av klubbens årsmøte og består i dag av:

Elise Otterlei - Leder (tlf: 948 80 644, e-post: leder@dansmedoss.no )
Lise Skipperø - Nestleder
Wenche Kvivesen - Kasserer
Tor Rikard Lie - Styremedlem
Camilla Lyngedahl - Styremedlem
Ben Hetland - Styremedlem
Hans Rønning - Varamedlem
Ann Kristin Henriksen - Varamedlem


Revisorer og valgkomite
• Klubbens revisorer:
• Medlemmer av valgkomiteen:


Neste arrangement:
01.01.1970

Flere arrangement


Musikktips finnes på