Støtt Dans Med Oss når du tipper

Lagnavn: Dans Med Oss
Organisasjonsnummer: 988 518 808

Ved å registrere Dans Med Oss som din mottaker for grasrotandelen, gir du automatisk 5 % av innsatsen din direkte til klubben (gjelder ikke Extra og Flax). Det vil si at spiller du for 100 kr går 5 Kr til klubben uten at det koster deg noe ekstra:) Vi oppforderer til å støtte opp om danseklubben, slik at vi kan gi ett enda bedre tilbud til dere alle!

Hvordan du knytter deg til?

Grasrotandelen er en ordning fra Norsk Tipping, hvor du som registrert spiller kan velge ett lag eller én forening som du ønsker å støtte - din Grasrotmottaker. Tenk deg at du kan spille favorittspillene dine - Lotto, Tipping og Joker for eksempel - og samtidig gi noe mer til det laget eller den foreningen du selv ønsker å støtte. Dette er nå mulig fra 1. mars via Grasrotandelen. Ved spill hos Norsk Tipping vil 5 % av innsatsen gå direkte til ditt lag eller forening (gjelder ikke Extra og Flax). Merk at Grasrotandelen ikke på noen måte går ut over innsatsen eller premien din - du blir ikke belastet noe for å være grasrotgiver. Du trenger Norsk Tipping Spillerkort for å knytte deg til Grasrotandelen. Spillerkort får du kjøpt hos kommisjonær, eller du kan bestille det på norsk-tipping.no.

Du kan knytte deg til ordningen på én av følgende måter:

1. Hos Kommisjonær: Ta med deg strekkoden eller organisasjonsnr til Dans Med Oss og ditt spillerkort til en av Norsk Tippings mange kommisjonærer. (For de som har medlemskap i klubben står org.nr på medlemskortet)

2. SMS: GRASROTANDELEN organisasjonsnummer til 2020 (tjenesten er gratis).

3. Internett: www.grasrotandelen.no eller www.norsk-tipping.no å foreta tilknytningen der.

4. Norsk Tipping Mobilspill.

Mer informasjon finnes på www.grasrotandelen.no Her vil du også kunne følge med på hvor mye Grasrotandelene genererer for de enkelte Grasrotmottakerne.

Takk for at du støtter oss via Grasrotandelen!

Neste arrangement:
01.01.1970

Flere arrangement


Musikktips finnes på